De producten uit de Mixeo-lijn (MixeoGS en Mixeo+) kunnen worden gebruikt in ijs en sorbets.
Op basis van plantaardige vezels en lijnzaadmeel, voldoet Mixeo aan uw verwachtingen op het gebied van gebruiksgemak en clean-label etikettering (zonder Exxx).
Ook beschikbaar in BIO-versie.
Verpakkingen: 5 kg en 20 kg
Yoghurtijs is een must-have. Zoet en licht zuur, het past geweldig bij andere sorbets, maar ook bij hele verse vruchten, coulis of zelfs zandkoekjes.
Onze ijsjes en sorbets worden in onze werkplaats bereid volgens onze originele recepten, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van hoogwaardige en geselecteerde ingrediënten. We gebruiken geen kleurstoffen of aroma's. Je zult dus in onze ijsjes en sorbets de smaak terugvinden van wat ze bevatten.
Echt goede ijsjes en sorbets maken is eenvoudig. Het enige wat je hoeft te doen is goede recepten bedenken, authentieke en kwaliteitsvolle ingrediënten gebruiken en er veel passie in stoppen!
Voedingswaarden per 100g Energie 950kJ / 226kcal, Vetten 6,5g, Waarvan verzadigde vetzuren 4,6g, Koolhydraten 44g, Waarvan suikers 36g, Eiwitten 0,8g, Zout 0,02g
Verpakking: pot van 0,6L
THT: 12 maanden
Romige biologische aardbeienijs. Een puur genot ijs gemaakt met kwaliteitsvolle biologische ingrediënten in een pot van 500 ml, 100% biologisch afbreekbaar, composteerbaar en zonder plastic.
Gelijk aan 66 eidooiers per kg. Gepasteuriseerde eidooiers worden gebruikt om crèmes, glazuur, quiches, gebak en meer te maken.
Gemaakt van eieren gelegd in Frankrijk.
Equivalent aan 33 eiwitten per kg. Het patisserie-eiwit wordt gebruikt bij de bereiding van meringues, macarons, mousses, gebak... Een product van in Frankrijk gelegde eieren.
Fles van 1 kg of 5 kg.